:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Saturday, April 07, 2012

Blog Ustazah Siti Khadijah

Anda seorang guru?
Bagaimana hendak mendidik anak-anak murid yang lemah?
Jom kita singgah blog Ustazah Siti Khadijah


Pertama kali singgah blog USK, memang tersentuh hati ini membaca setiap tulisan beliau.


Banyak lagi di blog USK. Rugi jika anda tidak singgah sebentar di blog beliau.
Jom!!


10 comments:

  1. follow dan USK..tq kak ina for sharing..kite memerlukan orang lain sebagai bekalan disepanjang perjalanan kan..

    p/s: BAi baru dikritik. anak putus susu pun heboh sedunia hahah..yg best tu ayat die mcm i sorang je ade ank..ayoyo.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. UM: hohoho.. biarlah dia. Cara dia berfikir tak sama dgn kita.. Tak pe lah, i baca blog u, u baca blog i ye.. hehehe..

      Delete
    2. wakakaka..sayang u lah ibu yusof!

      Delete
    3. takpe...jangan putus asa...teruskan tulisan UM, akak suka hehehe....

      Delete
  2. Replies
    1. memang tak jemu baca blog USK ni....best :)

      Delete
  3. bagusnya ada blog yg banyak beri ilmu keagamaan..
    sop x berani nak tulis hal agama sbb cetek agama :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan
    akan kembali untuk menggali info disini :)

    ReplyDelete
  5. Baru je singgah tadi ke blog USK...dan follow...

    kalau tahu teknik, memang senang mengajar anak2 murid...

    ReplyDelete
  6. kawal kencing manis dengan nutrisi
    www.bahejabella.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih. Kami sangat menghargai komen anda (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...