:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Sunday, June 11, 2017

PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK RAYA


JUN
Mood Republik kembali 🎉🎊

So, macam sebelum-sebelum ni,
kita buka pre-order untuk cod di MR
Harga memang berbaloi-baloi 😍

Kalau tak dapat cod pun,
masih boleh pre-order tau..
Tapi akan pos selepas raya ya

Cumanya....
masa sangat-sangat terhad!!
Hingga 12 Jun 2017 je tau

Kalau berkenan, boleh roger2 k.mar ya

📲 k.mar | 019 728 9397





PERTAMA KALI


Syawal 1430h

Tahun pertama...
Pertama kali beraya sebagai suami isteri
Pertama kali beraya sebagai abah & ummi

Masa ni baru 22 hari melahirkan k.long hehe
Memang tengah dalam pantang sangat

Tapi...

tak boleh ank duduk diam
sibuk juga ikut beraya kat rumah pak sedara abang
sebuah rumah je...

Nampak tak degilnya k.mar ni?
Orang suruh pantang elok-elok kat rumah
kita sibuk nak gi rumah orang lain hahaha

Thursday, June 08, 2017

Ramadhan 1438h di Shah Alam (1)

Minggu lepas kami sekeluarga balik Shah Alam.
Sambut Ramadhan dengan family k.mar hehe. Sebab tahun ni tak dapat balik Shah Alam raya nanti. So, kita ambil cuti smbut Ramadhan kat Shah Alam.

Macam biasa, bila dah balik ramai-ramai ni..
adalah pembahagian tugas haha. Ada yang kena gi pasar cari lauk, ada yang buat air, ada yang masak itu ini. K.mar kali ni kena buat Ayam Goreng Berempah. Alahaiii, mudah je haha.

persiapan

(menu malam tu Shell Out, Ayam Goreng Berempah, Begedil,
Sup Kosong, Jus Mangga, Air Asam Boi) 

Memang happy dapat berkumpul semua adik beradik ni.
8 beradik, 6 ipar duai dan 10 orang anak sedara.
Gegak gempita rumah atok dan nenek haha.
Mujur rumah mak abah dah besar sikit sebab tambah ruang tamu dan bilik lagi satu.

 abang dan adik
baju pink tu Mia comeyyy.
Geram tau dengan budak kecit ni

 hambikkk
Shell Out penuh satu dulang. Kejap je licin hihi. 
Sempat makan sikit je sebab duk layan kerenah anak buah ni hah
Tapi memang TERBAIK Shell Out ni tau. Sedap!!

 semua tak sabar nak serbu hahaha
Yang baju pink siap tadah tangan tu....

sebahagian dari 26 orang haha
Puas hati sebab sama-sama masak dan sama-sama makan miahahaha

Okey, nanti kita sambung tengok gelagat anak sedara pulak.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...