:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Thursday, November 24, 2016

KULIT BERSIH & MULUS DENGAN SEKALI PENGGUNAAN



Alhamdulillah...
Semalam k.mar buat aktiviti blogwalking...Sejak terjebak dengan MJ ni, dah jarang sangat buka blog  hihihi
Tersinggah kat blog bff k.mar ni...

Godek2 blog dia, nak baca semua memang tak sempat...



Tertengok pula tajuk MARY JARDIN
Alhamdulillah, feedback positif..
Hari tu dia ambil Promosi Trial Pack...hadiahkan kat mak
Lepas tu ambik Promosi Hari Gaji..hadiah untuk diri sendiri 




Serius..
Dengan sekali penggunaan, anda memang terasa perubahannya...
Kulit mulus, bersih, lembap, lembut...
Alhamdulillah...
Kalau konsisten pakai..cmna?

* whatsapp K.Mar 019-7289397


Wednesday, October 19, 2016

RAHSIA RM50 MENJADI RM500 DENGAN BERNIAGA


BAGAIMANA RM50 SAYA BOLEH BERTUKAR MENJADI RM500 DENGAN BERNIAGA

Bagitahu suami
Abang, ada orang order!

Wah, sukalah tu...

Siapa yang tak suka bang? Sebelum ni order timbul tenggelam
Lepas kenal dan join kelas Dr Maryam Al-Batul Azizuddin ni, setap hari orang pm..

Seronok dan teruja tau
Income pun masyukkk. Lepas ni abang dah tak payah bayarkan bil astro dan bil api...
Duduk depan laptop pun duit boleh masuk.
Walhal bukan kena berjalan panas2 pergi cari orang
Bukan duduk bawah pokok buka open table
Asalkan ada handphone dan laptop, beres...

Keluar duit pun RM50 je.
Tapi untung tu..lebih RM500 boleh buat
Dahlah tak perlu pegang barang, tak payah pos barang
Yang best, masa bersama keluarga tetap ada

Rugi pula tak join awal2 dulu...

Anda berminat nak jadikan RM50 kepada RM500 dalam waktu yang singkat?

Whatsapp Kak Mar sekarang
019-7289297

Psst : Telegram Group bersama Dr Maryam ada disediakan tau.

Takpun, apa kata tolong K.mar SHARE je info ni.....

#MaryJardin
#MaryJardinAgent
#fantasticMJ
#MJTraining

Tuesday, October 11, 2016

RINDU


Assalamualaikum rakan blogger sekalian.
Selamat pagi..moga pagi ini semua ceria hendaknya.
eh, lamanya tak menjenguk kesayangan Kak Mar di sini =)

Lama Kak Mar menyepi. Namun itu tak bermakna Kak Mar lupakan semua kenangan dalam ni. Blog inilah tempat Kak Mar nak luahkan segala apa yang Kak Mar rasa. Blog inilah yang menjadi medan ukhuwwah antara Kak Mar dan kalian semua.
Kak Zefa, Kak Yong, Ummu Muhammad Abdullah a.k.a Leen...
antara kenangan manis dapat menjalinkan ukhuwwah dengan kalian sampai sekarang. Kita jumpa di blog dan bersambung pula di facebook =) Sayang kalian kerana Allah.

Kak Mar rindu nak menulis pasal diri sendiri, 
pasal keluarga, pasal kawan sekerja, pasal bisnes...Ops! bisnes!!

Sebut pasal bisnes ni, alhamdulillah. 
Bisnes Kak Mar masih berjalan macam biasa.
Yang rasa tak nak pening naik kereta, 
yang rasa nak bilik wangi sentiasa, 
yang rasa nak kulit lembut bak kulit bayi, 
yang rasa nak suami sentiasa tak lepas tengok wajah kita, 
yang rasa nak ada keyakinan diri, 
yang rasa nak tengok parut jerawat pudar, 
yang nak kulit cerah sekata..........
.
.
.
.
.
.
v

Jangan malu jangan segan, meh tinggalkan no hp di sini.
Kar Mar sedia membantu anda.

Insya Allah nanti Kak Mar menulis lagi.
Nak asah semula bakat menulis ni sebab dah lama tak tulis panjang berjela gini hehehe

psst : kenapa tiba2 bahasakan diri Kak Mar ni ek??



Thursday, May 05, 2016

Teruja & Tercabar

Ampunnn Ummu Muhammad, akak pinjam gambar ni hehehe
 
Teruja dan tercabar!
 
Hahah....apa benda yang membuatkan saya teruja dan tercabar ni? Aisehhhh. Dah lama saya blogwalking..blogwalking...blogwalking tak henti-henti ke Bayt Al-Iman ni tau. Saya teruja sebab Ummu Muhammad berjaya menurunkan berat badan beliau. Lebih kurang 10kg beliau buang berat badan tu hihi. Memang teruja bila saya baca kisah beliau JOM KURUS.
 
Tapi, kena saya rasa tercabar? Hehe...tercabar sebab UM istiqomah dalam menurunkan berat badan. Sedangkan saya? Hangat-hangat tahi ayam je. Awal tahun baru ni gigih saya berdiet, jaga pemakanan, bersenam untuk mengurangkan berat badan. Alhamdulillah, 2 bulan tu berat badan saya berkurangan. Memang rasa ringan je badan ni. Alhamdulillah...

Tetapi sudah hampir sebulan saya kembali malas untuk meneruskan diet ini hehe. Apabila penyakit M mula menguasai diri, memang agak sukar untuk hapuskannya. Kecuali dengan usaha yang bersungguh-sungguh. Kini, saya kembali bersemangat untuk meneruskan misi mengurangkan berat badan. Target awal, nak turunkan 10kg dahulu. Jom kita nantikan apa yang akan terjadi.

 

Sunday, March 06, 2016

Car & Room Perfume - Munif Hijjaz

Terujanya tengok car perfume by Munif Hijjaz ni tersusun rapi dalam kotak.
(^__^)


~ Wangian tanpa alkohol untuk kegunaan kenderaan dan bilik

Konsep wangian kami adalah jenis yang digantung. 
Hanya basahkan penutup botol wangian yang diperbuat dari kayu khas. 
Wangian yang melekat di penutup botol akan tersebar mengharumkan persekitaran anda.
Jika sudah kering, barulah kita terbalikkan lagi botol untuk membasahkan lagi penutup botol tersebut. 
Ini amat menjimatkan dan tahan lama. 

Wangian yang kami gunakan merupakan minyak pati dan tahan lama sehingga 30-45 hari 

Munif Hijjaz Car & Room Perfumes berkonsepkan mudah alih. 
Boleh digunakan di mana-mana sahaja seperyi di dalam kereta, bilik, ruang tamu, tandas dan atas meja di pejabat. 


Wangiannya tidak memeningkan kepala. 



~ Pembelian minima untuk car/room perfume adalah 2 unit/botol
 



- paris rose
- honey angel
- fizzy lime
- pandan fresh
- juicy orange
- aqua fresh
- aprikot
- blooming peach
- blueberry
- peach flowers
- fresh lemon

jom whatsapp 019-7289397 cepat2 untuk dapatkan stok ni. 
 

Friday, January 22, 2016

Japanese Cotton Gred AAA (1st batch)


JAPANESE COTTON GRED AAA

🌸 BIDANG 45"
🌸 KAIN SEJUK & LEMBUT
🌸 TIDAK LUNTUR SELEPAS DIBASUH
🌸 MUDAH DIGOSOK
🌸 BOLEH MIX & MATCH (2M+2M)
🌸 MINIMUM POTONG 2METER

🍃 Harga :
4METER RM75(SM)/ RM80(SS)

Berminat? Whatsapp 013-6943264 (Dian)









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...