:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Thursday, July 20, 2017

CLAY MASK - KUASA CLAY MENDETOX KULIT ANDA

K.Mar memang suka sangat dengan Clay Mask MJ ni.
Sebelum ni kalau beli mask, memang jarang sangat nak pakai.
Beli, tapi last-last masuk dalam tong sampah.
Okey, sila jangan ikut sikap tak baik ni kihkih.

clay-mask-kuasa-clay-mendetox-kulit-anda

Detox Clay Mask ni ada 2 jenis clay, French Green Clay dan Bentonite Clay

French Green Clay bertindak menyerap semua kotoran yang bukan je pada permukaan kulit, tetapi bawah permukaan kulit juga.
Macam magnet, kotoran akan melekat dan ditarik keluar dari kulit tau.

clay-mask-kuasa-clay-mendetox-kulit-anda

Bentonite Clay pula, bila bercampur dengan cecair, akan menghasilkan cas dan bersatu.
Maksudnya kotoran akan melekat pada mask =)
Sebab tu kalau pakai clay mask ni, pertama kali muka akan rasa sedikit gatal merenyam hehe. Bentonite clay tengah bekerja keras lah tu

Sebab tu k.mar suka sangat pakai 2x seminggu.
Rasa fresh je muka lepas pakai clay mask ni tau.

Try Clay Mask? Nak? Whatsapp k.mar ya
+6 019 728 9397


Thursday, July 13, 2017

COLLAGEN DRINK MARY JARDIN

COLLAGEN DRINK MARY JARDIN

Coming soon...
Coming soon...
Coming soon...

collagen-drink-mary-jardin

RAHSIA KINI BUKAN LAGI RAHSIA

Psst...
Ni rahsia yang k.mar nak bocorkan.
Pasni bukan lagi rahsia dah tau.

Rahsia cantik Mary Jardinians.
Selain amalkan skincare #maryjardin
Lepas ni Asta Cera-Col pula bakal jadi santapan untuk kulit yang cantik, halus, gebu dan sihat
Collagen Drink guys!!

Woww!!
Nampak tak nampak?
CEO memang suka buat surprise tau.
Dahlah pasni ada Essential Set & Lavender Rose Set lagi.

Memang #MJRebirth sungguh

Suka suka sukaaa

collagen-drink-mary-jardin

Sunday, June 11, 2017

PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK RAYA


JUN
Mood Republik kembali 🎉🎊

So, macam sebelum-sebelum ni,
kita buka pre-order untuk cod di MR
Harga memang berbaloi-baloi 😍

Kalau tak dapat cod pun,
masih boleh pre-order tau..
Tapi akan pos selepas raya ya

Cumanya....
masa sangat-sangat terhad!!
Hingga 12 Jun 2017 je tau

Kalau berkenan, boleh roger2 k.mar ya

📲 k.mar | 019 728 9397





PERTAMA KALI


Syawal 1430h

Tahun pertama...
Pertama kali beraya sebagai suami isteri
Pertama kali beraya sebagai abah & ummi

Masa ni baru 22 hari melahirkan k.long hehe
Memang tengah dalam pantang sangat

Tapi...

tak boleh ank duduk diam
sibuk juga ikut beraya kat rumah pak sedara abang
sebuah rumah je...

Nampak tak degilnya k.mar ni?
Orang suruh pantang elok-elok kat rumah
kita sibuk nak gi rumah orang lain hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...