:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Thursday, May 25, 2017

MENJELANG RAMADHAN

Hari ini.
Esok.
Lusa.

Ramadhan bakal menjelma.
Hari ni kitorang makan Laksa Penang.
Sedapnya ya Allah.......

K.mar dah lah suka sangat Laksa Penang ni.
Hari ni officemate merangkap bff belanja laksa.
Tapi...sebab k.mar demam dan sakit kepala, sepinggan ni je yang mampu masuk mulut.


Balik ni hajatnya nak buat cucur durian.
Bahan-bahan memang dah ada dan lengkap.
Harap-harap larat lah nak buat nanti hihihi



Tuesday, May 23, 2017

ANAKKU BERWAJAH BARU

Semalam lepas habis kerja terus ambil cermin mata Kak Long yang dah siap.
Ummi sebolehnya tak nak bagi Kak Long pakai spec huhu.
Tapi terpaksa lah bagi dengan berat hati. Kak Long tak rabun, tapi silau tinggi.

 "wajah baru" Kak Long

Ummi pakaikan sekali tali tu. Mudah hehe.
Nenek kata macam muka Tokmi =)


Yang biru tu spec Kak Long.
Spec ni abah dia lah yang tolong pilihkan. Masa ni ummi tak ikut.

Nanti kita ambik gambar berdua pakai spec hehehe

Tuesday, March 14, 2017

KULIT KEKAL LEMBAP DENGAN FACE OIL MARY JARDIN


Baru ni dapat feedback positif dariapada jiran sebelah rumah umi...
Katanya best sangat pakai face oil ni. Ceria je kakak ni cerita tau..

Bangun pagi je, sentuh kulit wajah masih kekal lembap...
Memang rasa lain sangatlah berbanding sebelum ni..
Baki face oil yang ada kat tapak tangan, 
lepas sapu kat muka tu katanya buat sapu kat rambut...

wangi!!!
rambut pun rasa lembut je, mudah disikat...

Kalau k.mar pun sama. Buat sapu kat rambut, pergelangan tangan, siku...eh, pendek kata dari atas sampai bawah. Satu badanlah mudah cakap.

Anda bila lagi?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...