:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Tuesday, March 14, 2017

KULIT KEKAL LEMBAP DENGAN FACE OIL MARY JARDIN


Baru ni dapat feedback positif dariapada jiran sebelah rumah umi...
Katanya best sangat pakai face oil ni. Ceria je kakak ni cerita tau..

Bangun pagi je, sentuh kulit wajah masih kekal lembap...
Memang rasa lain sangatlah berbanding sebelum ni..
Baki face oil yang ada kat tapak tangan, 
lepas sapu kat muka tu katanya buat sapu kat rambut...

wangi!!!
rambut pun rasa lembut je, mudah disikat...

Kalau k.mar pun sama. Buat sapu kat rambut, pergelangan tangan, siku...eh, pendek kata dari atas sampai bawah. Satu badanlah mudah cakap.

Anda bila lagi?

Monday, March 13, 2017

SEJAMBAK SKINCARE MARY JARDIN UNTUK MAMA


Sesekali, hadiahkan sejambak skincare Mary Jardin kepada ibu atau ibu mertua
Mesti tak sabar nak tengok senyuman indah terukir di wajah mereka
Manjakan ibu kita dan belai kulit wajah mereka
dengan skincare natural dan organik


dan yang paaaaling best sangat
promosi bulan ni
beli 2 basic set Mary Jardin dengan harga RM350
anda akan dapat FREE COSMETIC BAG
yang bernilai rm45

satu BASIC SET untuk mama, satu untuk ummi
Cosmetic Bag tu of course untuk anda!!
(^__^)

best ke best??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...