:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Tuesday, March 14, 2017

KULIT KEKAL LEMBAP DENGAN FACE OIL MARY JARDIN


Baru ni dapat feedback positif dariapada jiran sebelah rumah umi...
Katanya best sangat pakai face oil ni. Ceria je kakak ni cerita tau..

Bangun pagi je, sentuh kulit wajah masih kekal lembap...
Memang rasa lain sangatlah berbanding sebelum ni..
Baki face oil yang ada kat tapak tangan, 
lepas sapu kat muka tu katanya buat sapu kat rambut...

wangi!!!
rambut pun rasa lembut je, mudah disikat...

Kalau k.mar pun sama. Buat sapu kat rambut, pergelangan tangan, siku...eh, pendek kata dari atas sampai bawah. Satu badanlah mudah cakap.

Anda bila lagi?

Monday, March 13, 2017

SEJAMBAK SKINCARE MARY JARDIN UNTUK MAMA


Sesekali, hadiahkan sejambak skincare Mary Jardin kepada ibu atau ibu mertua
Mesti tak sabar nak tengok senyuman indah terukir di wajah mereka
Manjakan ibu kita dan belai kulit wajah mereka
dengan skincare natural dan organik


dan yang paaaaling best sangat
promosi bulan ni
beli 2 basic set Mary Jardin dengan harga RM350
anda akan dapat FREE COSMETIC BAG
yang bernilai rm45

satu BASIC SET untuk mama, satu untuk ummi
Cosmetic Bag tu of course untuk anda!!
(^__^)

best ke best??

Sunday, March 12, 2017

FACIAL SOAP MARY JARDIN MEMBELAI KULIT WAJAH ANDA

Beri peluang Mary Jardin membelai kulit wajah anda...
Susu kambing sepenuhnya yang diadun bersama madu, oat dan minyak zaitun
berupaya memberi kelembapan pada kulit wajah
Ditambah aroma wangi semulajadi pati lavender
Anda pasti asyikkk dengan harumannya yang memukau


 blogger terkenal Yuyu Zulaikha juga sudah mencubanya


Facial Soap Mary Jardin diadun dengan penuh kasih-sayang
Kami memberikan yang terbaik untuk anda
yang inginkan kulit wajah dibelai dengan khazanah alam semulajadi
tanpa bahan kimia merbahaya

Rasai kelembutan dan haruman facial soap
membelai kulit wajah anda sekarang

hubungi k.mar untuk keterangan lanjut

Tuesday, March 07, 2017

SERUM MARY JARDIN MAGHI DAH!!


''Bestlah pakai serum MJ ni. Tak melekit, cepat meresap. 
Nanti kalau ada lagi, bagitahu tau. I nak grab!''

Kannnn....kan dah cakap hari tu. Serum ni memang best. Dahlah tak melekit, cepat meresap. Ada sunblock lagi. Tak perlu susah² nak pakai krim sunblock dah lepas ni. Jeragat yang ada tu lepas ni malu dah nak muncul tau.


Psst...nak bagitahu ni. Serum ni memanggg sangat terhad untuk bulan ni. Special didatangkan dalam FULL SET tau. Pula tu dapat FREE GIFT Fridge Magnet yang sangat eksklusif. Ya Allah...design baru pula tu. Bestnyaaaa...

Lagi best kalau Kak Loffa cepat-cepat order sebab ini PRE ORDER tau. Kalau Kak Loffa rasa nak beli serum je, bolehlah pakat dengan adik supaya adik ambil basic set. Kak Loffa cantikk, adik pun cantikkk gitu.



K.mar tunggu whatsapp Kak Loffa masuk tau 
)Sekarang bukan esok lusa sebab stok kita memang terhad.

kindly whatsapp +6019-7289397


Thursday, March 02, 2017

Opis di handphone, gaji bertaraf CEO


Wow!!
Serius eh? Opis kat handphone tapi gaji setaraf CEO?
Percaya tak apa yang k.mar cakap ni?
Serius eh korang kena percaya.

Semuanya tak mustahil.
Dah terbukti pun dalam MJ ni tau. 
Dan yang best tu, bermula dengan yuran komitmen RM50 je pun.
Dahlah ada telegram group yang best.
Direct coaching bersama CEO dan leader hebat.
Tak perlu pos barang dan simpan barang.
Gambar produk dan testimoni dah tersedia, just promote je.

Untuk anda yang SERIUS nak berbisnes bersama MJ dan
seorang yang punya BIG WHY yang jelas serta ZERO ALASAN...
berminat tak kalau k.mar nak ajar cara jana income
paling kurang 4 angka sebulan?

Untuk yang serius je.

Kindly whatsapp k.mar
019-7289397
(^_^)

Testimoni Clay Mask Mary Jardin (1)

Alhamdulillah.
Clay Mask MJ pilihan utama untuk anda yang ingin mencuci pori dengan lebih berkesan.
Clay mask bertindak sebagai magnet, vacuum dan clorox yang menyedut
sisa kekotoran dan membersihkan liang pori dengan mendalam.

blackhead whitehead keluar dengan mudah

kulit kembali cerah dan berseri

kindly whatsapp k.mar yang sedia membantu anda (^_^)

k.mar
MaryJardinAgentPasirMas
019-7289397


Monday, February 13, 2017

MARY JARDIN BAGI HARGA DURIAN RUNTUH!


Sempena Mood Republik Kedah, MJ nak bagi harga durian runtuh.
Serius ni. Harga memang murah kaw-kaw.
Cepat-cepat grab lah sementara ada stok.
Agent MJ mengganas macam jerung time promosi tau.

whatsapp k.mar : 019-7289397 ya


Monday, February 06, 2017

Face Oil Mary Jardin


 Face Oil ni digelar sebagai Magic Potion tau.
Merupakan gabungan 9 jenis minyak terpilih yang diadun bersama Vitamin E,
membantu anda tampil yakin berseri.

Face Oil MJ juga berfungsi sebagai cleanser, moisturizer dan make up remover.
Juga salah satu daripada set pencuci pori.

testimoni 

Berminat nak tahu lebih lanjut?
Hubungi k.mar 019-7289397 sekarang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...