:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Sunday, June 11, 2017

PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK RAYA


JUN
Mood Republik kembali 🎉🎊

So, macam sebelum-sebelum ni,
kita buka pre-order untuk cod di MR
Harga memang berbaloi-baloi 😍

Kalau tak dapat cod pun,
masih boleh pre-order tau..
Tapi akan pos selepas raya ya

Cumanya....
masa sangat-sangat terhad!!
Hingga 12 Jun 2017 je tau

Kalau berkenan, boleh roger2 k.mar ya

📲 k.mar | 019 728 9397





PERTAMA KALI


Syawal 1430h

Tahun pertama...
Pertama kali beraya sebagai suami isteri
Pertama kali beraya sebagai abah & ummi

Masa ni baru 22 hari melahirkan k.long hehe
Memang tengah dalam pantang sangat

Tapi...

tak boleh ank duduk diam
sibuk juga ikut beraya kat rumah pak sedara abang
sebuah rumah je...

Nampak tak degilnya k.mar ni?
Orang suruh pantang elok-elok kat rumah
kita sibuk nak gi rumah orang lain hahaha

Thursday, June 08, 2017

Ramadhan 1438h di Shah Alam (1)

Minggu lepas kami sekeluarga balik Shah Alam.
Sambut Ramadhan dengan family k.mar hehe. Sebab tahun ni tak dapat balik Shah Alam raya nanti. So, kita ambil cuti smbut Ramadhan kat Shah Alam.

Macam biasa, bila dah balik ramai-ramai ni..
adalah pembahagian tugas haha. Ada yang kena gi pasar cari lauk, ada yang buat air, ada yang masak itu ini. K.mar kali ni kena buat Ayam Goreng Berempah. Alahaiii, mudah je haha.

persiapan

(menu malam tu Shell Out, Ayam Goreng Berempah, Begedil,
Sup Kosong, Jus Mangga, Air Asam Boi) 

Memang happy dapat berkumpul semua adik beradik ni.
8 beradik, 6 ipar duai dan 10 orang anak sedara.
Gegak gempita rumah atok dan nenek haha.
Mujur rumah mak abah dah besar sikit sebab tambah ruang tamu dan bilik lagi satu.

 abang dan adik
baju pink tu Mia comeyyy.
Geram tau dengan budak kecit ni

 hambikkk
Shell Out penuh satu dulang. Kejap je licin hihi. 
Sempat makan sikit je sebab duk layan kerenah anak buah ni hah
Tapi memang TERBAIK Shell Out ni tau. Sedap!!

 semua tak sabar nak serbu hahaha
Yang baju pink siap tadah tangan tu....

sebahagian dari 26 orang haha
Puas hati sebab sama-sama masak dan sama-sama makan miahahaha

Okey, nanti kita sambung tengok gelagat anak sedara pulak.


Thursday, May 25, 2017

MENJELANG RAMADHAN

Hari ini.
Esok.
Lusa.

Ramadhan bakal menjelma.
Hari ni kitorang makan Laksa Penang.
Sedapnya ya Allah.......

K.mar dah lah suka sangat Laksa Penang ni.
Hari ni officemate merangkap bff belanja laksa.
Tapi...sebab k.mar demam dan sakit kepala, sepinggan ni je yang mampu masuk mulut.


Balik ni hajatnya nak buat cucur durian.
Bahan-bahan memang dah ada dan lengkap.
Harap-harap larat lah nak buat nanti hihihi



Tuesday, May 23, 2017

ANAKKU BERWAJAH BARU

Semalam lepas habis kerja terus ambil cermin mata Kak Long yang dah siap.
Ummi sebolehnya tak nak bagi Kak Long pakai spec huhu.
Tapi terpaksa lah bagi dengan berat hati. Kak Long tak rabun, tapi silau tinggi.

 "wajah baru" Kak Long

Ummi pakaikan sekali tali tu. Mudah hehe.
Nenek kata macam muka Tokmi =)


Yang biru tu spec Kak Long.
Spec ni abah dia lah yang tolong pilihkan. Masa ni ummi tak ikut.

Nanti kita ambik gambar berdua pakai spec hehehe

Tuesday, March 14, 2017

KULIT KEKAL LEMBAP DENGAN FACE OIL MARY JARDIN


Baru ni dapat feedback positif dariapada jiran sebelah rumah umi...
Katanya best sangat pakai face oil ni. Ceria je kakak ni cerita tau..

Bangun pagi je, sentuh kulit wajah masih kekal lembap...
Memang rasa lain sangatlah berbanding sebelum ni..
Baki face oil yang ada kat tapak tangan, 
lepas sapu kat muka tu katanya buat sapu kat rambut...

wangi!!!
rambut pun rasa lembut je, mudah disikat...

Kalau k.mar pun sama. Buat sapu kat rambut, pergelangan tangan, siku...eh, pendek kata dari atas sampai bawah. Satu badanlah mudah cakap.

Anda bila lagi?

Monday, March 13, 2017

SEJAMBAK SKINCARE MARY JARDIN UNTUK MAMA


Sesekali, hadiahkan sejambak skincare Mary Jardin kepada ibu atau ibu mertua
Mesti tak sabar nak tengok senyuman indah terukir di wajah mereka
Manjakan ibu kita dan belai kulit wajah mereka
dengan skincare natural dan organik


dan yang paaaaling best sangat
promosi bulan ni
beli 2 basic set Mary Jardin dengan harga RM350
anda akan dapat FREE COSMETIC BAG
yang bernilai rm45

satu BASIC SET untuk mama, satu untuk ummi
Cosmetic Bag tu of course untuk anda!!
(^__^)

best ke best??

Sunday, March 12, 2017

FACIAL SOAP MARY JARDIN MEMBELAI KULIT WAJAH ANDA

Beri peluang Mary Jardin membelai kulit wajah anda...
Susu kambing sepenuhnya yang diadun bersama madu, oat dan minyak zaitun
berupaya memberi kelembapan pada kulit wajah
Ditambah aroma wangi semulajadi pati lavender
Anda pasti asyikkk dengan harumannya yang memukau


 blogger terkenal Yuyu Zulaikha juga sudah mencubanya


Facial Soap Mary Jardin diadun dengan penuh kasih-sayang
Kami memberikan yang terbaik untuk anda
yang inginkan kulit wajah dibelai dengan khazanah alam semulajadi
tanpa bahan kimia merbahaya

Rasai kelembutan dan haruman facial soap
membelai kulit wajah anda sekarang

hubungi k.mar untuk keterangan lanjut

Tuesday, March 07, 2017

SERUM MARY JARDIN MAGHI DAH!!


''Bestlah pakai serum MJ ni. Tak melekit, cepat meresap. 
Nanti kalau ada lagi, bagitahu tau. I nak grab!''

Kannnn....kan dah cakap hari tu. Serum ni memang best. Dahlah tak melekit, cepat meresap. Ada sunblock lagi. Tak perlu susah² nak pakai krim sunblock dah lepas ni. Jeragat yang ada tu lepas ni malu dah nak muncul tau.


Psst...nak bagitahu ni. Serum ni memanggg sangat terhad untuk bulan ni. Special didatangkan dalam FULL SET tau. Pula tu dapat FREE GIFT Fridge Magnet yang sangat eksklusif. Ya Allah...design baru pula tu. Bestnyaaaa...

Lagi best kalau Kak Loffa cepat-cepat order sebab ini PRE ORDER tau. Kalau Kak Loffa rasa nak beli serum je, bolehlah pakat dengan adik supaya adik ambil basic set. Kak Loffa cantikk, adik pun cantikkk gitu.



K.mar tunggu whatsapp Kak Loffa masuk tau 
)Sekarang bukan esok lusa sebab stok kita memang terhad.

kindly whatsapp +6019-7289397


Thursday, March 02, 2017

Opis di handphone, gaji bertaraf CEO


Wow!!
Serius eh? Opis kat handphone tapi gaji setaraf CEO?
Percaya tak apa yang k.mar cakap ni?
Serius eh korang kena percaya.

Semuanya tak mustahil.
Dah terbukti pun dalam MJ ni tau. 
Dan yang best tu, bermula dengan yuran komitmen RM50 je pun.
Dahlah ada telegram group yang best.
Direct coaching bersama CEO dan leader hebat.
Tak perlu pos barang dan simpan barang.
Gambar produk dan testimoni dah tersedia, just promote je.

Untuk anda yang SERIUS nak berbisnes bersama MJ dan
seorang yang punya BIG WHY yang jelas serta ZERO ALASAN...
berminat tak kalau k.mar nak ajar cara jana income
paling kurang 4 angka sebulan?

Untuk yang serius je.

Kindly whatsapp k.mar
019-7289397
(^_^)

Testimoni Clay Mask Mary Jardin (1)

Alhamdulillah.
Clay Mask MJ pilihan utama untuk anda yang ingin mencuci pori dengan lebih berkesan.
Clay mask bertindak sebagai magnet, vacuum dan clorox yang menyedut
sisa kekotoran dan membersihkan liang pori dengan mendalam.

blackhead whitehead keluar dengan mudah

kulit kembali cerah dan berseri

kindly whatsapp k.mar yang sedia membantu anda (^_^)

k.mar
MaryJardinAgentPasirMas
019-7289397


Monday, February 13, 2017

MARY JARDIN BAGI HARGA DURIAN RUNTUH!


Sempena Mood Republik Kedah, MJ nak bagi harga durian runtuh.
Serius ni. Harga memang murah kaw-kaw.
Cepat-cepat grab lah sementara ada stok.
Agent MJ mengganas macam jerung time promosi tau.

whatsapp k.mar : 019-7289397 ya


Monday, February 06, 2017

Face Oil Mary Jardin


 Face Oil ni digelar sebagai Magic Potion tau.
Merupakan gabungan 9 jenis minyak terpilih yang diadun bersama Vitamin E,
membantu anda tampil yakin berseri.

Face Oil MJ juga berfungsi sebagai cleanser, moisturizer dan make up remover.
Juga salah satu daripada set pencuci pori.

testimoni 

Berminat nak tahu lebih lanjut?
Hubungi k.mar 019-7289397 sekarang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...