:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Saturday, September 15, 2012

3rd birthday giveaway

Bismillahirrahmanirrahim


InsyaAllah, lagi 2 minggu akan datang usia anakanda solehah kami menginjak 3 tahun ^__^
Sempena hari istimewa itu, kami di Teratak Mawaddah menganjurkan satu giveaway khas untuk anda semua. Giveaway ini bermula pada 16/08/2012 dan akan tamat pada jam 11.59 malam 15/09/2012 akan datang.


Syarat-syarat penyertaan :
  1. Mempunyai blog
  2. Tulis tajuk : "3rd Birthday Giveaway"
  3. Copy dan paste banner di atas, letak dalam entry anda
  4. Tuliskan dialog bagi gambar di atas mengikut kreativiti anda
  5. Tinggalkan url penyertaan anda di kotak komen 
  6. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan dialog yang berjaya memenangi hati juri iaitu semestinya abah auni dan ummu auni (^__^") -dialog ringkas dan padat
Contoh penyertaan :
- ID : Princess Solehah
- url : www.littleauni.blogspot.com
- (A) Abah nampak hensem lah
   (B) Sebab itu ummi terpikat ^__^

* Apabila penyertaan anda telah memenuhi syarat, kami akan ziarah anda dan meninggalkan komen "Terima kasih atas penyertaan anda. Semoga berjaya"

Hadiah menarik menanti anda! InsyaAllah ummi akan update hadiah-hadiahnya nanti. Yang pastinya hadiah ini sesuai untuk kanak-kanak ye.

p/s : sebarang perubahan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa
* telah dikemaskini pada 13/09/2012

> Hadiah Pemenang 3rd Birthday Giveaway


22 comments:

  1. cari idea dulu nih ;)

    p/s: auni mokcik admire mate belalang auni tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. BAi datang memeriahkan birtday auni ke-3! ;D

    - ID: Ummu Muhammad
    - url: http://attuffahumairah.blogspot.com/2012/08/3rd-birthday-giveaway.html
    - (A) Abah dah lebih 2 jam kita tunggu, lamanya ummi. Ummi pergi mana abah?
    (B) Ummi pergi saloon sebelah ni buat facial, sauna, rawatan kuku. Janji sejam je. Bagi abah handphone tu, abah nak telefon ummi. Kalau lambat lagi, kita tinggal je ummi..

    p/s: amacam kak ina, ok tak?heheh ;D

    ReplyDelete
  3. Dah lama buat entri.. tapi baru hari ni published. Lupa ;)

    http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/08/3rd-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih UI sudi join GA kami =) semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  5. terima kasih jemput nana sis,insyaAllah....free nanti nana join yer:)

    ReplyDelete
  6. ada masa nanti akak join ya, thank sudi jemput :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih jemput k.atie.InsyaAllah akak join ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak atie :) tnggu penyertaan dari k.atie ni hehe

      Delete
  8. salam..kami dtg join GA :)

    - ID : MAWAR
    - url : http://kamivespadanwardah.blogspot.com/2012/09/3rd-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ummu mawar :)

      menarik akak baca dialog tu hehe

      Delete
  9. jmput follow :)

    http://musleemashop.blogspot.com/

    jmput follow dear.. tq :)

    ReplyDelete
  10. Singgah tuk tinggal link entry penyertaan

    http://www.anamarzablog.com/2012/09/3rd-birthday-giveaway.html

    Id : Anamarza

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah akan join. Thanks jemput Nana join GA ni. :)

    **Nak pk dialog yang best. ^^,

    ReplyDelete
  12. join...

    ID: Cik Rose Cute

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/09/3rd-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Cik Rose atas penyertaan...semoga berjaya

      Delete
  13. wah, menarik n kreatif.tapi tak pernah sertai mana2 contest kat blog lagi coz mmg baru dlm dunia blog.nak try pikir idea utk dialog dulu hihi

    ReplyDelete

Terima kasih. Kami sangat menghargai komen anda (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...