:: Jom Kita Berkeluarga Hingga Ke Syurga! :: Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Teratak Mawaddah :: Hingga Jumpa Lagi ::

Thursday, March 22, 2012

Blogger Threaded Comment

Entry khas untuk Ummiey Mithaliey @ Tuan Blog Laman Syahid

ini namanya threaded comment, dengan kata lain kita boleh terus reply komen tanpa perlu balas satu-satu kotak macam selalu hehe

Ummi sebenarnya tak ingat kat mana ummi ambil tutorial tu.
Tapi godek-godek, ummi teringat yang Anamarzablog ada buat tutorial ni.
Jadi, min bolehlah singgah di blog beliau sambil berukhuwwah.
Okey min?

10 comments:

  1. Eh dah tukar layout ya....cantik warna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiba2 nak tukar layout kak :) saya mmg suka purple

      Delete
  2. Nanti nak cubalah.. Tkasih bagi link tuto.. :D

    ReplyDelete
  3. heheh..thanks akak..siap ada entry khas lagi tu..kui kui kui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.....saje je tu sambil nak promote blog Min hehehe

      Delete
  4. tertarik ^^ cuba try test ni..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih. Kami sangat menghargai komen anda (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...